Důležité informace:
Rychlé odkazy
 

Adventní výstava a Svitavský Anděl

29.listopadu 2022  |   Oznámení  |   Zdeňka Vařejková  |  

Srdečně Vás zveme opět po 3 letech na vernisáž Adventní výstavy k nám do školy a také na Svitavského Anděla 11. 12. 2022 na náměstí. 

Nenechte si ujít prezentaci těch nejzdařilejších výtvarných prací žáků doprovázenou milým hudebně - tanečním programem a vánočními dílničkami se spoustou pěkných nápadů.
Prodejní výstava výrobků nejen z keramiky nebude tentokrát u nás v tělocvičně, ale náš stánek najdete na náměstí třetí adventní neděli 11. 12. 2022 od 14 hodin. Budeme součástí Svitavského Anděla. Přijďte podpořit naše žáky při vystoupení, koupit si něco milého od nás a zároveň přispět na dobrou věc.

Zakoupením výrobků během tohoto odpoledne přispějete na dobročinný účel - společně podpoříme projekt Barevný příběh 2023. Jedná se o péči o děti z pěstounských rodin se specifickými potřebami na respitních pobytech během příštího roku, kterou zajišťuje organizace Děti patří domů, z. s. Pro děti z pěstounské péče pořádají respitní víkendové pobyty a tábory. Některé děti mají specifické potřeby a společné chvíle s ostatními zvládají jen díky asistentům a odbornému respitnímu týmu. Posláním Děti patří domů, z. s. je podporovat a rozvíjet náhradní rodinnou péči a hostitelskou péči v České republice s hlavním cílem naplnit právo a potřebu dětí žít v rodině u „svých lidí“. Hlavní činností je provázení pěstounů a jim svěřených dětí pěstounskou péčí. Již 15 let jezdí s těmito pěstounskými dětmi na respitní pobyty a jsou hrdí na profesionální, přátelský a nadšený respitní tým, který tyto akce realizuje. Mají zhruba 30 aktivních pracovníků respitu a jeho řady jsou otevřené novým zájemcům. Během roku s nimi jezdí na pobyty děti ze 40 pěstounských rodin.

Příjemný a klidný adventní čas.

Fotografie k článku

Informace o škole

Základní informace

Název školy:Základní škola Svitavy, Riegrova 4
Adresa:Riegrova 600/4, Svitavy, 56802
IČ:49328263
Datová schránka: zz7msvs

Kontakty

Mgr. Milena Baťkováředitelkabatkova@riegrovka.czTel.: 739 630 519
Mgr. Lenka Pražanovázástupkyně řed.prazanova@riegrovka.czTel.: 605 158 932
Renata Ticháhospodářkaticha@riegrovka.czTel.: 739 630 517
Hana Krčmářováškolní družinakrcmarova@riegrovka.czTel.: 739 630 518

Mapa